ForHair.se

Varning för Infinity / Matador / Blackstone / Ruby Underwear

Alltsåå.
Jag har ju "prenumererat" på rakblad från Infinity i typ ett år nu. Det har alltid fungerat bra, har fått hem dem varannan månad, betalat fakturor och det har inte varit några problem.
Tills nu när jag ska säga upp det. På fakturan får man telefonnummer, mail, fax och adress till dem. Telefonnumret är 08-50111260 , deras "mailadress" är infinity@westerfield.ch och deras adress ligger i nederländerna...

Och jag har ringt. Och varit i kö utan resultat såå många gånger. Jag har mailat men mailen går inte fram. Skicka ett brev till nederländerna? Åka tillbaka till nittiotalet och leta upp en fax? Haha.


Nej fyfan. 40 minuters telefonkö, så kom jag tillslut fram idag. Vill inte veta vad det kostade mig. Alldeles för mycket antar jag. Men nu hoppas jag VERKLIGEN att det är uppsagt och att jag inte får hem något mer.


Googlade företaget och fick fram otroligt mycket skit. Folk som får varor som de tackar nej till, folk som får betalningspåminnelser och inkassokrav trots betalda räkningar osv. Jag har väl haft tur att mitt enda problem kom när det var dags att säga upp det här.


Jag är alltså inte missnöjd med produkterna på något sätt, utan på själva företaget. Och de bedriver såå många olika med olika gratis rakhyvlar, strumpor, trosor och gud vet vad.
Jag råder ALLA att tacka nej när de ringer och ignorera erbjudanden ni ser från ovanstående företag.


Alltså Matador, Infinity, Blackstone, Ruby Underwear och säkert många fler där till.
Ringer det från 0850111260 så svara för guds skull inte ens. Det räcker med att du säger att din adress stämmer, så kommer de skicka produkter till dig.


Råder alla som får produkter från dem att försöka säga upp sina abonnemang hos dem så snart som möjligt. Det är inte värt det.

Kommentarer
Postat av: marina

hur är det? :)

2011-02-25 @ 15:12:44
URL: http://marinapalme.blogg.se/
Postat av: Morgan

Håller med dig fullständigt. Jag hatar all typ av telefonförsäljning men gjorde misstaget att acceptera första beställningen, för "det var ju gratis". Jag fick två paket, ett med kalsonger och ett med strumpor så jag gick in och sa upp mitt abonnemang men sedan kommer ett paket med strumpor till och de vill att jag ska betala dem. På senaste fakturan står inte ens deras mailadress för att det ska vara svårt att säga upp abonnemanget. Fy fan, vilket korrupt bolag. Det kan ju bara vara startat av en idiot som gillar att jävlas med folk. Hoppas de går i konkurs.

2012-01-23 @ 12:05:46
Postat av: eva

Jag sa upp mitt medlemskap för ca 1 år sedan...fick idag påminnelse för obetald försändelse som jag inte ens fått!? Kom ändå fram efter 10 min väntetid. Då har inte min uppsägning registrerats men hon makulerade ändå räkningen o gjorde en ny uppsägning...Slutet gott...för mig i alla fall! Aldrig mer Infinity!!

2012-03-14 @ 10:40:12
Postat av: Beatrice

Schysst design du har på din sida. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

2012-03-19 @ 00:47:46
URL: http://hemförsäkringidag.se
Postat av: Stig

Håller med fullständigt:
Matador, Infinity, Blackstone, Ruby Underwear och säkert många fler där till.
Ringer det från 0850111260 så svara för guds skull inte ens. Det räcker med att du säger att din adress stämmer, så kommer de skicka produkter till dig.
De respekterar inte NIX utan tjafsar om att "du har varit kund hos oss" men hallå jag har ju sagt upp det sk "medlemskapet" och borde veta var jag får tag i er !!!! Vill ju inte vara oförskämd mot telefonförsäljaren som nog får höra både det ena och det andra men är man med i NIX så hoppa till nästa och lägg er energi på dem.

2013-12-06 @ 11:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

bloglovin


Gratisbio.se


RSS 2.0